Grävande journalistik när den är som bäst.

Igår avslöjade jag på min blogg att Attendo Cares informationsansvarige i skymundan bedrivit socialistiskt propagandaarbete. När det gäller denna typ av spaningsarbete vill jag samtidigt ge ett erkännande till journalisten Peter Wennblad. Det liberala kvalitetsmagasinet Neo har i veckan kommit med ett smått sensationellt avslöjande. Det har visat sig att en av personerna som i samband med Volvokrisen tillåtits sprida sin osakliga kritik mot regeringen, inte har alldeles rent mjöl i påsen.

Det rör sig om en som volvoarbetare poserande 28-årig man (fortsättningsvis benämnd 28-åringen), om vilken Neos duktige reporter kunnat gräva fram en rad komprometterande uppgifter.

För det första föreligger överväldigande bevis för att 28-åringen vid upprepande tillfällen och med berått mod i Radio och TV uttalat sig som representant för Volvos arbetare. 28-åringen skall därvid enligt sammstämmiga uppgifter och riklig bildbevisning ha uttalat sig nedsättande om regeringens politik.

Det synes vidare vara ställt utom allt rimligt tvivel att 28-åringen ämnar kandidera till riksdagen för socialdemokraterna. Wennblad kan rentav presentera bildbevis från partiets första maj-demonstration tidigare i år. Dessutom går det att belägga att 28-åringen har fackliga uppdrag i Metallarbetarförbundet och en artikel i LO-tidningen vittnar om en närmast sjuklig fixering vid den s.k. svenska modellen.

Men inte nog med det. Det finns också starka indicier och en entydig vittnesutsaga om att Neos Peter Wennblad associerar 28-åringen med de skäggiga sk yrkesdemonstranter som i muslimska länder ger utlopp för sitt raseri mot västvärlden och de demokratiska värderingar på vilka vår civilisation vilar.

Utifrån liberala principer torde det således vara självklart, att 28-åringen hör till dem som bör friställas först.

Andra bloggar om: , , , .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback