Skattesubventionerad S/M Sex

Knappt hade de kommunistiska ligisterna lämnat Malmö, så var det dags för nästa invasion av politiskt tvivelaktiga individer. Denna gång är det den så kallade 'Regnbågsfestivalen' som -- på skattebetalarnas bekostnad, får antas -- anordnar besynnerliga aktiviteter för homofiler, pederaster och andra individer som har problem med sin sexualitet. Precis som mina liberala kolleger Johan Norberg och Fredrik Malm, tycker jag det är fullständigt oacceptabelt att vi höginkomsttagare tvingas bidraga till dessa evenemang med våra surt förvärvade skattepengar.

Det absurda i skattefinansieringen blir än tydligare om man beaktar vilka aktiviteter det är som anordnas. Vad sägs om
  • Insläpp S/M. För dig som gilar S/M eller är nyfiken
  • Kyss Min Plysch. En humorföreställning om Dig, Din mamma och alla Du någonsin legat med
  • Intersex. Föreläsning. Föredraget ger en kort presentation av olika inersexuella syndrom, och belyser hus sjukvården har sett på intersexualism
  • Självets Garderobiär. Transpraktiker, begripliga genus och möjligheten att tala om queer socialpolitik.
De medborgare som till äventyrs vill hänge sig åt intersexuella syndrom, kyssa plysch eller andra perversa böjelser, har naturligtvis all rätt att göra så för egna pengar på den fria marknaden. Det är däremot fullständigt orimligt att vi skattebetalare skall stå för kalaset. Det är således glädjande att notera att Moderata Ungdomsförbundet polisanmält Thomas Östros för stöld. Denna polisanmälan skulle med fördel kunna utvidgas till att även omfatta Regnbågsfestivalens arrangörer.

Andra bloggar om: , , , .

Kommentarer
Postat av: Christopher Aqurette

Regnbågsfestivalen får inga skattepengar.

Postat av: Lasse

Vilken värld lever du i? Året är 2008 och inte 1808! Ditt inlägg är ytterligare ett bevis för att Regnbågsfestivalen behövs och gärna större och oftare. Alla, dvs. även vi hetrosexuella, måste göra allt för att stoppa homofobin som fortfarande visar sitt fulla tryne i alla möjliga sammanhang.

Regnbågsfestivalen handlar om att visa att HBT personer är en del och en välkomnande del av vårt samhälle. Således kan denna festival hjälpa många av dessa människor att faktiskt våga komma ut och vara stolta över vem de faktiskt är.

En vanlig jämförelser som som ni homofober men även rastisterna gör är att ni jämställer homosexuella med pedofiler. Det konstiga är att det är vi hetrosexuella som står för den största andelen pedofiler, oavsett om vi har en hög inkomst eller ej.

2008-09-25 @ 06:50:03
URL: http://http://www.rfsl.se/malmo/?p=1823
Postat av: Kurt

Naturligtvis går det skattepengar till Regnbågsfestivalen, så länge de uppehåller sig på allmän plats så sliter de ju på allmänna gator. Dessutom stör de ju trafiken genom staden.

2008-09-25 @ 07:19:06
Postat av: Christopher Aqurette

<i>Skattepengar går indirekt till Regnbågsfestivalen genom att homosexuella sliter på gatorna.</i> Ha-ha! Vilket oerhört patetiskt försök att rädda ett lögnaktigt påstående.Inte en chans att du är advokat.

2008-09-27 @ 03:44:27
URL: http://www.aqurette.com/
Postat av: kurre

Bäste herr Aqurette,Det är möjligt att du och dina socialistiska vänner tycker att det är patetiskt att vi höginkomsttagare protesterar mot att hela tiden bli bestulna på våra pengar. Den sk regnbågsfestivalen arrangerades i möteslokaler tillhörande organisationer som RFSL, ABF och vänsterpartiet; dvs organisationer som staten fullkomligt överöser med konfiskerade medel. Innan du kallar mig eller någon annan "patetisk", vill jag göra dig uppmärksam på den internationellt upphöjde författaren Johan Norbergs likställande mellan bidragstagande och bankrån:”Varför blir omoralen hos det senare tillvägagångssättet så tydligt när [rånaren] T praktiserar det själv, och inte – som brukligt är – genom ombud i riksdag och regering?”Därmed torde saken vara utagerad: Den osedliga regnbågsfestivalen är att likställa med bankrån och vi kan därför bara hoppas på att moderata ungdomsförbundet gör en polissak av ärendet.Bästa hälsningar,Kurt G. Rantzén

2008-09-28 @ 18:59:38
URL: http://kurranz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback