McCain är det bästa valet

Svenska dagbladet slår i dagens ledare fast att John McCain är den bäste kandidaten som USA:s nye president och det finns skäl för mig att ytterligare utveckla ledarredaktionens klarsynthet. Den svenska debatten om det amerikanska valet har annars varit extremt snedvridet. Såväl de öppet socialistiska medierna som de förment liberala tidningsredaktionerna har på ledarplats såväl som i de journalistiskt producerade sidorna tagit tydlig ställning för Barack Obama och Joe Biden. Detta visar hur långt den socialdemokratiska indoktrineringen gått i Sverige. Liberaler som jag själv och mina vapendragare Johnny Munkhammar, Per Gudmundsson och Dick Erixon har ståndaktigt stått upp mot denna propaganda och uthärdat i vårt försvar för skattesänkningar, frihandel och liberal vapenlagstiftning. Det är glädjande att vårt opinionsarbete fått gehör även bland moderata samlingspartiets riksdagsledamöter. För oss liberaler är saken mycket enkel: allt välstånd handlar om företagande, och således är det våra svenska företag som vi måste lyssna till när det gäller politiska ställningstaganden. Att Sveriges storföretag stödjer McCain och Palin är därför ett enastående bevis för varför vi svenskar måste sluta upp bakom McCains kandidatur. I länder där ord demokrati och marknadsekonomi verkligen betyder något, hade det också varit självklart att riksmedia också unisont slöt upp bakom de stora företagens intressen och lät dessa dominera den offentliga debatten.

 

Nu skall sägas att det inte bara är här i Sverige som den osakliga vänsterpropagandan har fått stå oemotsagd. Trots att det är USA som under det senaste seklet räddat övriga världen från krig och totalitära läror, så tycks övriga världen vända sig mot den presidentkandidat som visar sig så handlingskraftig att ta till politikens yttersta medel – kriget – för att åstadkomma fred och demokrati. Enligt opinionsinstitutet Gallups mätningar har världens skurkstater och terrorsyndikat nu helt kopplat greppet om världsopinionen. Det är samtidigt talande att världens kanske idag främsta reformland Georgien, sluter upp bakom den republikanske kandidaten. Lika talande är det att ett land som Kambodja – som verkligen fått erfara vad den socialistiska förändring som senator Obama talar om, betyder när den realiseras – sluter upp bakom frihetens kandidater.

 

Fler nationer borde betänka det den sittande presidenten tidigare uttryckt så klart:

 

Varje nation i varje region har nu ett beslut att fatta. Antingen är ni med oss, eller så är ni med terroristerna.

 

I Washington kan man naturligtvis inte stillatigande se på när land efter land sluter upp bakom en presidentkandidat som vill inskränka friheten, genomföra gigantiska skattehöjningar och ge fritt spelrum för terroristsyndikaten. Världens statschefer, liksom de amerikanska väljarna, borde därför betänka vem det är som i denna stund förfogar över världens främsta arsenal av kärnvapen och värdera sina handlingsalternativ därefter.


Andra bloggar om: , , , , ,.

Kommentarer
Postat av: Kurt

Och nu verkar ju tyvärr (S)(V)T ha avgjort det amerikanska valet, det är väl förmodligen ett av de allra största svenska bidragen till världshistorien. Hade det inte varit för denna vänstervridra vinkling av valrapporteringen från svensk Public Service, så hade naturligtvis John McCain vunnit valet. Nu satt alla amerikaner klistrade framför (S)(V)T:s sändningar och indoktrinerades med vänsterpropaganda, och på det sättet avgjorde (S)(V)T det annars jämna valet.Sedan hjälptes naturligtvis Obama av att inte bara media varit vänstervridna, även ekonomer, vetenskapsmän och majoriteten av folket har ju varit vänstervridna.

2008-11-05 @ 06:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback