Jolly Midsummer!

That term on the year had many had hectic terms. All these deadlines. Soon dags for a petty pause in form by an feast as before a path sake nots had one Christian derivation. Brave rain and had one nicely celebration of ours urgamla pagan Midsommar!

Kommentarer
Postat av: fritz hayek

You're such a jolly amusing fellow!

2007-06-21 @ 20:41:43
Postat av: Kurre

Bar! Yous is nots so crazies herself either.

Postat av: Mme Mimi

How underful with sådan bad english. Very roande indeed! Du recieve a guldstjärna for the fantastiska "before a path sake".

2007-06-24 @ 12:23:48
Postat av: Mrgötet

Hej Kurranz vi vill ha tebaxs dig till Alltomtv.se Jag i alla fall saknar min vän kurranz. Du förgyller min tillvaro..

2007-06-26 @ 14:17:11
Postat av: angelica

Det gläder mig att även du tar dig tid att fira midsommar. Du som lever så hektiskt liv! Att du både har tid med midsommar och att skriva i bloggen och dessutom på Engelska!! Det är mycket imponerande! Jag hoppas dock inte du tar dig tid att posta inlägg på Allt Om TV. Det rumpforumet är inte till för begåvningar som dig. Sköt om dig! Vi ses!

2007-06-28 @ 18:58:49
Postat av: Kurre

Tack Angelica,
Jo, min midsommar var riktigt trevlig och firades traditionsenligt i Smögen.
Vad gäller Allt Om TV har jag faktiskt mina funderingar att göra en s.k. "comeback" på forumet. Jag tror att jag för några av dessa vilsna ungdomar blivit något av en fadersgestalt. Därför känner jag ett socialt ansvar. Socialdemokraterna har under flera årtionden försökt krossa den svenska familjen. Vi ser nu konsekvenserna av detta i form av en generation som är håglös och vlise i livet. I den mån jag kan dra mitt strå till stacken för att lindra dessa problem tänker jag givetvis göra det. Det är min plikt som liberal och medborgare.
Jag hoppas att jag kan räkna med ditt stöd om okvädningsorden börjar hagla igen.
Bästa hälsningar,
Kurt G. Rantzén

2007-06-28 @ 23:27:56
URL: http://kurranz.blogg.se
Postat av: angelica

Ja! Det är klart att du har mitt varmaste stöd!! Man kan se Allt Om TV på två vis. Antingen en som en sopstation för felstavningar, missförstånd och annat vilseledande tidsfördriv. Eller så kan man se Allt Om TV som resultatet av Socialdemokraternas envisa kamp mot människors intellekt. Det är klart, att i den dagen framstår Allt Om TV som ett sorgebarn som mer än någon annan behöver klassikerna vård, skola och omsorg. Du har rätt. Man ska ta hand om de svaga i samhället. Värna om de. Det dessa ord som MrGötet uttrycker i inlägget ovan. Han är kanske inte själv medveten om det, men det är mänskligt! Stå på dig!

2007-06-29 @ 17:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback