Svar på Åsa Linderborgs hetskampanj mot mig

Som en av landets främsta liberala opinionsbildare har jag blivit ett känt ansikte i den allmänna debatten. Att jag genom min blogg blivit en offentlig dagordningssättare har tyvärr fört med sig ett ökat intresse för min person från tabloidpressens sida. En rortaryvän gjorde nyligen mig uppmärksam på att den socialistiska kvällstidningen Aftonbladet slagit upp min bild i tidningen och därtill författat en kränkande text fylld av insinuanta frågor, utan att jag givit mitt medgivande därtill. Tidningens ansvarige utgivare Jan Helin är naturligtvis medveten om att jag ekonomiskt inte stödjer tidningens revolutionsromantik och osmakliga journalistik, varför han underlåtit att publicera denna nidartikel på nätet i hopp om att slippa föra en saklig debatt med mig. Men genom mina djupa försänkningar bland det svenska samhällets eliter har jag alltså kommit över artikeln – publicerad mitt bland den otäcka socialistiska propaganda på kultursidan nu i söndags – och är därmed redo att för min egen, min familjs och Sveriges alla frihetsälskande liberalers skull, gå i svaromål mot Aftonbladets gemena personförföljelse.


Den som uppenbarligen är spindeln i det nät som Aftonbladet nu håller på att försöka tvinna runt mig är kommunisten och radikalfeministen Åsa Linderborg. Jag vill med denna bloggpost lägga fram skakande bevis om hennes person och dolda dagordning.

Enligt mina efterforskningar är Åsa Linderborg född av två Sovjettrogna föräldrar i Västerås under den revolutionära maj 1968. Linderborg blev under sin ungdom engagerad i den kommunistiska sekten KU, vilket innebar att hon etablerade kontakter med Europas kommunistiska diktaturer. År 2001, under den alltjämt pågående könskvoteringsvågen, erhöll hon
doktorsexamen vid Uppsala universitet på en lögnaktig hyllningskrönika om den svenska socialismen. Hennes duperingsförmåga bevisas av att hon till utgivningen av sin avhandling lyckades vilseleda Arvid Lindmans 60-årsfond att betala denna ovetenskapliga propagandaskrift. Hon har under sin tid på Aftonbladet författat osakliga och hätska angrepp på oantastliga liberala män som Per Ahlmark och Johan Staël von Holstein, samt vanärat Herbert Tingstens minne. Därtill har hon solidariserat sig med talibanerna i Afghanistan och de skurkstater som lierat sig mot det amerikanska kriget mot terrorismen. I en rad artiklar har hon sällat sig till de historierevisionister som vill förtiga kommunismens brott mot mänskligheten. Min liberala meningsfrände och politiska vapendragare Dick Erixon har presenterat ovedersägliga bevis för att Linderborg planerar att bli en svensk motsvarighet till den tyska terroristen Ulrike Meinhof. Genom att läsa mellan raderna och tyda meningar som aldrig skrivits ut i klartext, har Erixon visat att Linderborg planerar att frita svenska vänsterterrorister för att sedan gå under jorden. Efter att ha tillbringat en längre tid på ett palestinskt terroristläger planerar hon att inleda ett liv som bankrånare och hon avser att utföra ett större sprängattentat mot Svenska Dagbladets redaktion i Stockholm.

Erixons efterforskningar och förutsägelser bygger på mycket väl övervägda antaganden. Vi bör komma ihåg att Linderborgs tyska förlaga avsåg att placera sina barn på ett barnhem för föräldralösa barn i Jordanien. När man betänker att Linderborg aldrig någonsin i sin publicistiska gärning – trots att hon är kvinna –har behandlat teman som handlar om föräldraskap och barn som känner sig övergivna, faller alla bitar i Erixons pussel på plats.


Andra bloggar om: , , , ,.

Kommentarer
Postat av: Palma

Är det här verkligen på riktigt trodde först det var satir? Till och med överdriven satir!

Advokat o allt, fantastiskt.

"född av två Sovjettrogna föräldrar" ojoj!

Palma

2008-11-07 @ 17:19:52
Postat av: Kurre

Bäste Palma,



Tack för dina uppmuntrande ord! Nog är vi många som önskar att Åsa Linderborgs obehagliga texter vore satir. Dock föreligger dessvärre inga indikationer på att så skulle vara fallet.



Bästa hälsningar,

Kurt G. Rantzén

Postat av: Olof Carlsson

Kurt G. Rantzén,



Jag har bara två frågor.

Var är bevisen som du skulle presentera?



Och varför är Per Ahlmark och Johan Staël von Holstein oantastliga? Är det en from önskan eller ett fundamentalistiskt påbud.

2008-11-09 @ 18:21:16
Postat av: Kurre

Bäste Olof Carlsson,



Av dina frågor att döma är du snarare ute efter egen uppmärksamhet än av en saklig diskussion. Jag ska emellertid ta mig tid besvara dina plumpa frågor i tur och ordning.



För det första: Det för den tilltalade besvärande bevisläget framgår av ovanstående bloggpost. I övrigt hänvisar jag till de indicier som Dick Erixon bringat i dager på sin blogg och som finns länkade ovan.



För det andra: Per Ahlmark och Johan Staël von Holstein är oantastliga i det att de alltid varit rackryggade i sin kamp för frihet och demokrati och aldrig tvekat att ta avstånd från diktaturer och staters övergrepp på enskilda individer.



Bästa hälsningar,

Kurt G. Rantzén

2008-11-09 @ 19:00:43
URL: http://kurranz.blogg.se/
Postat av: Olof Carlsson

Kurt G. Rantzén,



Ditt ovedersägliga bevis mot Åsa Linderborg är att hon har refererat en bok. Allt annat i länken du hänvisar till har inte med henne att göra. Om du nu är jurist så inser du väl att den bevisningen är tunnare än vattensoppa.



Vad sedan gäller Per Ahlmark så är han väl ytterst selektiv i sin kritik av statliga övergrepp. Övergrepp utförda av västländer har jag sällan sett honom kritisera oavsett om övergreppen skett innanför eller utanför dessa länders gränser.

von Holstein är väl mest känd för storstilade projekt som går omkull.

2008-11-15 @ 14:25:34
Postat av: Kurre

Bäste Olof Carlsson,



Den flathet mot terrorismen som du ger uttryck för, är samma flathet som ledde fram till terrorattackerna den 11 september 2001. Om de amerikanska makthavarna hade reagerat starkare på de tydliga indicier som fanns, hade denna fruktansvärda tragedi kunnat undvikas. Det är därför vi måste 'stämma i bäcken' när vänstern nu ger uttryck för sin obehagliga revolutionsromantik.



Jag tycker också det är oförskämt av dig att ifrågasätta Dick Erixons obestridliga kompetens på detta område -- liksom det är direkt osmakligt att du nu stämmer in i Åsa Linderborgs plumpa påhopp mot några av Sveriges största nu levande liberala tänkare.



Med hopp om bättring,

Kurt G. Rantzén

2008-11-15 @ 17:07:32
URL: http://[email protected]
Postat av: Olof Carlsson

Kurt G. Rantzén,



Ursäkta jag var otydlig. När har Per Ahlmark kritiserat statliga övergrepp på enskilda individer som USA eller Israel har utfört?



Jag talar inte för Åsa Linderborg, jag undrar bara vilka fler bevis på hennes uselhet (förutom att hon recenserat en bok) som Dick Erixon har presenterat. Det finns ju nämligen inget mer att finna på den länk du angav.

2008-11-16 @ 04:22:44
Postat av: Kurre

Olof Carlsson,



Det enkla svaret är att Per Ahlmark till skillnad från dig känner de principer som ligger till grund för en liberal säkerhetspolitik. Du finner dem här:



http://kurranz.blogg.se/2008/august/kurres-politiska-skola-lektion-1-internatio.html



Dick Erixon har genom en grundlig läsning av Linderborgs texter kommit fram till att hon sannolikt planerar att bli Sveriges Ulrike Meinhof. Skulle det inte vara bevis nog?



Bästa hälsningar,

Kurt G. Rantzén

2008-11-16 @ 09:38:23
URL: http://kurranz.blogg.se/
Postat av: Olof Carlsson

Kurt G. Rantzén,



Jag ber om ursäkt för polemiken, jag förstod inte att det du skriver bara är på skämt.



he he..



Vänliga hälsningar Olof

2008-11-16 @ 11:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback