Tillbaka i "blogosfären"

Kära läsare,

Det lackar inte enbart mot jul, utan mot en ny, spännande valrörelse. För oss liberaler kommer denna valrörelse vara av historisk betydelse, då vi kommer att tvingas föra ett knepigt tvåfrontskrig. Å ena sidan måste vi göra vårt yttersta för att förhindra att Sverige får en socialistisk regering -- denna gång rentav med deltagande av ett parti som tar order direkt från Moskva. Å andra sidan måste vi arbeta för ett korrektur av de betänkliga och i grunden mycket omanliga avvikselser från den sanna liberala linjen som Reinfeldts regering, under den försåtliga beteckningen "de nya Moderaterna", gjort sig skyldiga till.

Jag har således beslutat att låta de obehagliga trakasserier, som undertecknad utsattes för i samband med omröstningen "Årets politiska blogg", bero, för att åter med mod och handlingskraft kasta mig in i den politiska debattens mitt. De läsare som vill bilda sig en uppfattning om nivån på den kampanj som för cirka ett år sedan fördes mot undertecknad, ombedes att studera signaturen Kontorsråttans insinuationer i kommentarsfältet strax nedanför detta inlägg. Antydningarna är så groteska, att de inte ens förtjänar bemötas eller motbevisas av undertecknad.

Tvärtom, så förflyttar jag nu i sann liberal framstegsanda fokus till framtidens utmaningar! Således önskar jag härmed hälsa samtliga mina trogna läsare -- såväl inom som utom rikets gränser -- åter hit till "blogen"! Jag lovar spännande läsning framöver.

Vad kunde väl passa bättre som avstamp för det nya, än de stolta orden från Esaias Tegnér, en av Sveriges mest betydande liberaler genom tiderna:

Vi prövas ej huggande järnen ännu?
vi klyvas ej skuggande hjälmar itu?
Förlorad är tiden i kojornas skygd.
Till striden, till striden för fädernebygd!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Ytterst angenämnt att se att en sann liberal kommit åter till den aktiva bloggvärlden igen - ett varmt välkommen tillbaka alltså :-).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback