Nu startar Kurres politiska skola!

I över tre decennier har institutionen 'Bamses skola' tillåtits förstöra vår ungdom. I form av manipulativa föreläsningar utsätts våra allra yngsta för försåtligt utformad socialistisk propaganda, som i barnen inplanterar vanföreställningar som att 'skatter är ett sätt att hjälpas åt'. Jag har på senare tid fått en stor anhängarskara bland Sveriges politiskt intresserade ungdomar. Mot bakgrund av detta känner jag att jag är skyldig dessa politiska framtidshopp en liberal motvikt till de lögner de dagligen utsätts för i sitt bamseläsande. Därför startar jag nu Kurres politiska skola.


Exempel på socialistpropaganda från ungdomsmagasinet 'Bamse'.

Kurres politiska skola erbjuder ett kvalificerat utbildningsprogram som ställer höga krav på sina deltagare, men som också ger mycket tillbaka. Skolan ger unga, lovande personer med starkt intresse för ett friare Sverige en möjlighet att växa idémässigt och komma i kontakt med det nätverk av etablerade liberaler som denna blogg är en del av. På så vis får undertecknad också möjlighet att lära känna några av landets bästa unga frihetsentusiaster.

De som följer utbildningsprogrammet och skriver en kort essä på temat "liberalismens betydelse i dag - och dess utmaningar" erhåller ett certifikat utfärdat av det privata universitetet Fairfax University Institute, vår egen duktige arbetsmarknadsministers alma mater.

Andra bloggar om: , , , .

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag tar för givet att du utfärdar någon slags akademisk titel och examensbevis till dem som följer och genomgår din politiska kurs, en pol.mag, eller liknande.Därför undrar jag förstås hur mycket du tar för utfärdande av en sådan examen? Jag skulle gärna vilja kunna kalla mig pol.mag också.

Postat av: Kerstin

Nej föresten, man ska ju sikta högt, så jag beställer nog istället en Ph.D. i Political Sciences. Det kanske kostar lite mer, men en plats i regeringen kunde kanske vara värd en del.

2008-08-28 @ 01:16:04
URL: http://www.alba.nu/motvallsbloggen/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback