Regeringsombildning, del I.

Såsom utlovat kommer nu ministerlistan som kan rädda alliansen. Vi börjar med några riktigt pålitliga liberala teoretiker som kan ge de sociala frågorna -- i vid bemärkelse -- ett välbehövligt lyft.

Idrottsminister:
Mats Hinze. Mats Hinze är en dokumenterat handlingskraftig idrottspolitiker, som inte bara i ord tagit tydlig ställning mot att slösa skattemedel på idrotten. Som jurist är det lätt att uppröras över hur lätt socialdemokratiska politiker som Mona Sahlin kommit undan med sitt avancerade kvittofiffel, samtidigt som över tio år gamla pojkstreck hindrat liberala eldsjälar som Hinze att göra politisk comeback.

Integrationsminister: Mauricio Rojas. Rojas är expert på de kulturella och genetiska skillnader som förklarar olika folkslags inneboende förmåga att anpassa sig till det svenska samhället. Som integrationsminister skulle han kunna se till att den svenska folkstammen skyddas mot ogynnsamma influenser.

Socialminister:
Mattias Svensson. Vi behöver någon som törs avskaffa allt stöd till handikappade och lära dessa att göra upp med offermentaliteten genom att själva ta på sig ansvaret för sina funktionshinder. Svensson har på sin blogg påpekat det absurda i att de handikappade vältrar över kostnaderna för sin oförmåga att anpassa sig till samhället på oss skattebetalare och har därmed med råge beivsat att han är av det rätta virket.

Andra bloggar om: , , .

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Sanslöst goda förslag får jag ju säga. Hoppas bara att Reinfedlt lyssnar.

Postat av: Kurt

Nu verkar det ju tyvärr som om det inte sker några ministerutbyten just nu i alla fall. Regeringen borde ju inte leta efter någon viss kompetens (den skulle ju i alla fall bli svår att finna), i stället borde man satsa på kommunikation (propaganda), man kunde ju välja någon duktig kommunikatör. Det finns ju t ex endel trogna borgerliga journalister som t ex Lars Adaktusson, Per Gudmundsson och Göran Skytte, och nu verkar ju också Elisabet Höglund har trätt ut ur garderoben, efter att ha levt ett helt arbetsliv förtryckt på kommunisttelevisionen. Jag skulle ju t ex kunna tänka mig Elisabet Höglund som ny miljöminister, hon har ju friska idéer på det området.

2008-09-17 @ 07:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback