Erixon reder ut begreppen.

Bara några dagar före den stora manifestationen för Dick Erixons kandidatur till positionen som forskningschef på den liberala tankesmedjan Fores, gör Erixon själv nu ett viktigt forskningspolitiskt utspel. Med anledning av att några kommunistiska universitetsanställda gjort ett pinsamt uppror mot det för vår nation viktiga upplysningsarbetet mot kommunismens brott, kommenterar Erixon klarsynt:

"[D]et utmärkt att vi fått det avslöjat hur dominerande kommunistiska och socialistiska perspektiv fortfarande är i svenska universitetskretsar. När ska regeringen göra något åt det? Det statliga utbildningsväsendets syfte är väl inte vara en förvaringsplats för övervintrade vänsteraktivister?"

Efter detta mäktiga kampanjutspel kan det knappast finnas någon tvekan för Martin Ådahl och de ansvariga på Fores om att Erixon är den bästa kandidat som står att finna för detta oerhört viktiga uppdrag. Äntligen någon som ställer krav på vår liberala regering att göra något åt alla dessa kommunister som uppbär forskningsanslag och fritt får ha ansvar för att utbilda vår ungdom. Inom kort kan vi förhoppningsvis också förvänta oss att Erixon kommer att konkretisera sina krav på regeringen. Vi väntar oss åtgärder som att dessa socialister fråntas sina akademiska titlar och skiljs från sina lärosäten, att de beläggs med undervisningsförbud samt att deras pseudovetenskapliga alster rensas bort från biblioteken. Jag känner på mig att det kommer att bli en spännande slutspurt på denna kampanj. Vi är många som kan känna oss stolta när vi rakryggade och blåklädda möter vårsolen under söndagens manifestation!

Andra intressanta bloggar om politik, forum, kommunism, regeringen, historia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback